Om Bandet
Koncerter
Nyheder
Billeder
Lyd
Kontakt
Forside


Speed Wanker er...

Speed Wanker spiller deres egen tunge og hårde rock, som nogen har kaldt old school metal. Bandet har eksisteret i ca. 8 år og består af Flemming Graversen – bas og sang, Andreas Svane – leadguitar, Steven Carroll – trommer og Jan Haubo – guitar og kor. De har spillet sammen i kopibandet Instant Mash i ca. 10 år, inden de begyndte at skrive, komponere og spille deres egen musik.

I november 2013 var de i Jailhouse Studios i Horsens for at indspille 4 demonumre, (der kan findes i området Lyd) hvilket var et vigtigt skridt for et af bandets målsætninger om at indspille et helt album.

Danmarks Radios P6 har bl.a. sagt om musikstilen, at der er elementer af Alice In Chains, Tool, Guns n' Roses og Iron Maiden. Sebastian Wolff, frontfigur i Kellermench, og Thomas Bredahl, tidligere guitarist i Volbeat, har bl.a. rost bandet for dets musikalske insisteren, mod, energi og sammenspil.

Speed Wanker selv nyder bare at lave den musik, de spiller og spille den musik, de laver, og de er altid klar til at fyre den af.
05-02-14 20:30

Nye billeder

Så er der billeder fra Battle of the Bands [mere...]

05-02-14 19:20

Ny player til lyd

Nu er der installeret en ny player til lyd. [mere...]

05-02-14 19:20

Karrierekanonen

Vi har tilmeldt os Danmarks Radios Karrierekanonen. [mere...]